Arkiv 2014

ETF - Ekebylandets tomtägareFörening

Arkiv 2014


Oktober

Nu har ni fått utskicket innehållande bla inbetalningskort, medlemslista, årsmötesprotokoll och lite annat smått och gott.

Här kan ni se följande:

Årsmötesprotokoll

Nyhetsbrev

Vårarbetsdag


September 2014

Piren

Det går framåt med arbetet på piren. Här kommer några bilder.Arbetsdag hösten 2014

Den 20 september är det dags för årets höstarbetsdag! Vi möts som vanligt vid gamla festplatsen kl 10. Här är inbjudan.


Augusti 2014

De stockar som ligger nere vid stranden är inte tänkt som ved utan de är till piren.

Augusti 2014

Den 9 augusti kl 10 är det dags för årets årsmöte. Här är kallelsen. Vänligen ta med er de papper som ni fick i utsicket, då det endast kommer att finnas i begränsad upplaga på mötet.


Juli 2014

Under juli månad kommer det komma ett utskick från styrelsen med kallelsen till årsmötet som är i Augusti. Då portokostnaden är stor för föreningen kommer de som uppgett sin epostadress få utskicket där. Om du är osäker på om du uppgett din epostadress eller om du vill anmäla den eller göra ändringar, maila sekreterare Evelina på sekreterare@ekebylandet.se eller se mer kontaktinfo under fliken "styrelsen" snarast!


Juni 2014

Tack till arrangerande vägar för en lyckad midsommarfest trots det kalla vädret! Vi slapp regn trots allt vilket var skönt! Ponnyridningen med Nalle blev också lyckad, de stannade tom kvar efter festen var slut för att alla som ville skulle få rida! Evelina meddelar att de sammanlagt gick 1,5 mil från de gick till stallet till de kom tillbaka dryga 3 timmar senare! Som tack för hjälpen fick Nalle ett antal påsar med härligt goda morötter.


Den 20 juni arrangeras föreningens midsommarfirande. Årets arrangör är Sättvägen, Stenviksägen och Blåbergsängen. Alla händer är välkomna att hjälpa till! Kontakta Stina på pirca(at)live.se