Arkiv 2019

ETF - Ekebylandets tomtägareFörening

Arkiv 2019


Oktober 2019

Snart kommer utskicket i er brevlåda. Inget kommer denna gång att skickas med e-post utan allt kommer med brev. 


Städdag 21/9 

Kl 10 möts vi vid sandhögen på Släggvägen. Vi hjälps åt att rensa kring sommarvattenledningen mellan Blåbergvägen och Släggvägen. Väl mött!


Utskicket är nu utskickat till alla fastigheter i ETF´s område, så håll utskik i er brevlåda, det är skickat antingen med snigelpost eller mail. För er som har angett er företagsmail, glöm inte att kolla den.Klicka HÄR för att se utskicket.


Juli 2019

Snart kommer här info om årsmötet. Allt material kommer att skickas ut via snigelpost alt e-post för de som har angett detta. För att sänka föreningens kostnader ber vi därför de medlemmar som inte önnu har lämnat sin e-postadress att lämna denna, lämpligen med att e-posta till sekreterare@ekebylandet.se. Styrelsen försöker i så stor utsträckning som möjligt att materialet skall komma fram i rätt tid och till rätt adress/e-post, men kan inte ta ansvar för felaktiga adresser/e-postadresser.Midsommarafton 21/6-2019

Välkomna på midsommarfest nere vid sjön!

Vi träffas 9,30 för att klä stången. Hasse levererar björkris dagen innan. Ta med seckatör och blommor!


Kl 14 samlas vi sedan för att fira midsommar tillsammans! Det blir dans runt stånge, lekar, fiskdamm och dragkamp. Ta med egen fikakorg. Kontoanter eller swish behövs för att köpa lotter. VÄLKOMNA!!

Välkomna på arbetsdag den 27/4 kl 10. Vi samlas som vanligt vid gamla festplatsen


God forsättning!

I helgen har det snöat mycket, men vägarna är plogade. Dock hänger det mycket snö på träden som gör att grenarna hänger ner.För att se hur styrelsen har konstituerat sig, klicka HÄR.


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera